A Tények önmagukért beszélnek!

Kedves P und P, Kedves Gergely Gyuri!

Választási kiadványotokban (?) minden felvetett kérdésetekre megtaláljátok a korrekt választ a TÉNYEK című sorozatunkban. Csak a kérdéses menüpontunkra kell kattintani. Igaz, az utolsó, a 12. rész közlése még hátra van, de ha ott lettél volna valamelyik Közmeghallgatáson, akkor már lehetne információd falunk dolgainak valós állásáról és talán az utolsó rész sem hiányozna nagyon. De nem voltál ott egyiken sem…

Különösen érthetelen, hogy bár”kődobásnyira” laksz Küller Jánostól, tudjuk, néha beszélgettek is, választási kiadványotok hemzseg a tévedésektől, csúsztatásoktól, hazugságoktól. Kérdezz Tőle, beszélgess Vele, tájékozódj, ahol kell, s csak aztán szerkessz egy a Választókat megnyerni akaró tájékoztatófüzetet. Hozzáállásotok sok kérdést felvet!

Az is érthetetlen, bár “ami össze tartozik össze is nő”, hogy hasonlóan a Veletek egy oldalon álló másik “ellenzéki” egyesülettel, olyasmiről írsz negatívan Küller Jánossal kapcsolatban, amiről igazán nem tehet és nem is nemes cselekedet felvetni. Ez a gyermektelenség. Szerintetek, mert nincs gyereke, unokája se lesz, ezért nem is lényeges számára falunk sorsa. Küller Jánosnak nincs gyermeke, de ezért ne lenne jó faluvezető? Te pedig azért lennél jó, mert Neked van? Kérünk Titeket, ennyire, azért ne menjetek le! Hidd el, nem ér ennyit az egész! Ha nyersz, be kell járni dolgozni, tenni-venni kell, ügyeket kell intézni, az elkezdett feladatokat be kell fejezni. Fog ez menni, ha az egyszerűbb Falugondnoki dolgaid bedőltek? Ráadásul értünk is kell dolgoznod, értünk akik nem is Rád fogunk szavazni. Hogy fog ez menni? Pedig sokan leszünk ilyenek! Fel tudsz vállalni minket is, vagy folytatódik, éleződik az elmúlt évek átalatok is gerjesztett feszültsége?

Kedves Választópolgárok! Mik a lehetőségeink, mik közül választhatunk? Szerintünk két lehetőségünk van. A közel húsz éve kezdődött, azóta csak fokozódó feszültségek kiéleződése, anyagi forrásaink elapadása, a fejlődés megtorpanása vagy a nyugodt, eredményekben, pénzeszközökben gazdagabb FOLYTATÁS. Mi az utóbbira adjuk voksunkat!

Összefogás Pilisborosjenőért Egyesület (Öpe)