Saját hibáiból (is) tanul az ember!

(Emlékezet frissítőnek)

1998. Küller János alpolgármesterként bizonyítja rátermettségét

2002. Küller János első polgármesterségének kezdete.

Küller polgármester lesz, de nem adnak többséget Neki a Választók.  (Hiba 1.0)

Testület: Négy fő „Küller párti” – hét fő „Községvédő” ellene. Szó szerint…

Eredmény: négy évig tartó ólmos köd ereszkedik Pilisborosjenőre. Feszültségek a testületben. Parttalan viták, polgármester felfüggesztése, bírósági perek ellene, melyeket a Hetek indítottak. Hetek kísérlete a község ingatlanvagyonának kivitelére egy Kft-én keresztül. Küller akadályozza meg! A 2019-es választáson 2097 Egyesület néven indul a faluromboló egykori Községvédő Egyesület.

2006-2010 Küller János második polgármesterségének időszaka

Küller a Hetek csúfosan megbukott képviselők okozta romokat takarítja el. Ez a forrásteremtés keserves időszaka. Az előkészített munka folytatása elé a 2010-es választások gördítenek akadályt…

2010. A Választók úgy gondolják, hogy a Küller János Csapatából lelépett kaszkadőr (Paksi) képes lesz jobb munkát végezni, mint az az ember, aki Őt 2006-ban képviselő társul fogadta. Nem jött be! (Hiba 2.0. Árulás 1.0)

2012. A kaszkadőr (Paksi) Csapata lelép. Bedobják a törölközőt, lovak közé dobják a gyeplőt stb. Persze javaink elherdálása után! Eltapsolt 180 millió. Bebukott Falugondnoki Kft. (Gergely György vezérletével…)

2012. ősze: Jön a Küller Csapat négy talpon maradt képviselője. Csődmentés, kényszerű, Paksi által erőltetett adóemelés. (Ezért ma is Küllert szidják… Ó választói emlékezet (kiesés).

2014. Küller épphogy győzni tudott egy, a Paksi érában a testületből emigrált, az alpolgármesteri posztért a testületi békét feláldozó polgármester jelölt ellen. (Mázli!?) Legalább nem volt kisebbségben Küller. Három év a forrásteremtéssel ment, el, mert ugye üres volt a kassza. Két év maradt az építésre. Eredmény: a most kiküldésre kerülő kiadványban hamarosan olvashatják a Kedves Választópolgárok.

2019. Hiba 3.0 ? Ne kövessük el!

(Wéel)