Küller János Facebook oldaláról

János Küller

20 órája  

„Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent és munkálkodhass a jövőn!
Ifjú koromban csodálattal figyeltem szüleimet, hogy a rossz körülmények ellenére milyen életvidáman és lelkesen tudtak egymásért, a közösségért, mások megsegítéséért élni. Ez az érzés mélyen magával ragadott, és meghatározta egész életemet.
Természetesen tisztába vagyok azzal, hogy egy személyben nem lehet minden feladatot felvállalni, és az összes felmerülő problémát megoldani, ezért is kerestem mindig azoknak az embereknek a társaságát, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, és azon túl még erejük és akaratuk is van a cselekvéshez.
1998-tól Szegedi Róbert polgármester szárnyai alatt, alpolgármesterként lehetőségem volt alaposabban megismerni azt a felelősség teljes munkát, mellyel egy település vezetése nap mint nap szembesül. Ezt követően 2002-től már polgármesterként tevékenykedhettem a faluért, az itt élőkért.
A feladatok és az elvárások mindig meghaladják a lehetőségeket.
Mint ahogy az élet számos más területén, az Önkormányzati munkában is egy ciklus villám gyorsan véget ér. Sok mindent meg lehet csinálni egy ciklus alatt, de ugyanakkor vannak átívelő feladatok, melyeknek az előkészítése évekig tart.
Pásztor Béla Veresegyháza polgármestere, aki már több mint hatvan éve folyamatosan a települése építésén, szépítésén fejlesztésén dolgozik, fogalmazta meg tömören a jól működő település titkát: gazdasági potenciál megerősítése, a településen élő aktív lakossági javaslatok figyelembevétele, és a folytonosság. Bármelyik hiánya stagnáláshoz vezet.
Sajnos Borosjenőn a rendszerváltás óta nem minden esetben volt meg ez a harmónia. Ezért volt az, hogy hol történt valami előrelépés, hol pedig érdemi fejlődés nélkül telt el a ciklus. Határozottan merem állítani, hogy a 2014-2019-ig tartó időszakban Pilisborosjenő jelentős fejlődést tudhat magáénak. Köszönhető ez azoknak a képviselőknek, akik nem riadtak meg az ellenzék által indított, személyiségi jogokat is sértő, alaptalan rágalmazásoktól, és bátran fel merték vállalni a döntés súlyát (Bereczkiné Szendrey Éva, Heves László, Varga István Csaba). Akik velem együtt jól látták azt az utat, mely megerősítette stabilitásunkat és lehetőséget biztosított a fejlesztésekhez.
Ugyanakkor a folytonossághoz szervesen párosul a megújulás. Szerencsére élnek a településen olyan emberek, akik az elmúlt időszakban is már aktívan részt vettek a munkában, javaslataikkal, tevékenységükkel segítették az Önkormányzatot. Képviselték a közvetlen lakókörnyezetük által felvetett problémákat, igényeket, mindezt szerényen, önfényezés nélkül, önzetlenül a közjóért, mindannyiunkért tették.
Az ilyen mentalitású, és a település érdekében tevőlegesen is hasznos munkát vállaló emberek közvetlenül az Önkormányzati munkában való részvételükkel erősíthetik, és segíthetik a ránk váró feladatok végrehajtását. Az új képviselő jelöltjeink:
Bakk Tibor, Dr Kucsera László, Takács József.
A mostani választásokra és a következő ciklus feladataira felkészült csapatunk reméli, hogy elnyeri az Önök bizalmát és lehetőséget kapunk a megkezdett munka folytatására.
Küller János polgármester jelölt, Bakk Tibor. Bereczkiné Szendrey Éva, Heves László, Dr Kucsera László, Takács József, Varga István képviselőjelöltek.
Biztonság, nyugalom, fejlődés, ez a közös érdek és mi Önökkel együtt ezért dolgozunk.