Adóemelés, kirúgások

( DÉZSÁVŰŰŰŰ>2010-PAKSI IMRE)

Adóemelés-2097 módra

2097- Fórumokon, polgármesterjelöltek vitáján , TÉBÉ megnyilatkozásaiban is elhangzott: „Nem hatékony” az adóbeszedés falunkban = majd mi jól beszedjük Tőletek! Ha nem adjátok, jól megemeljük! Hát valamiből fizetnünk kell azt a 81 szakértőt, akit TÉBÉ bejelentett a lakossági Fórumukon. Hogy miért kell ennyi szakértő egy magát polgármesternek alkalmas tartó egyénnek? Hát mert nem alkalmas!

Vállakozók reszkessetek! A 2097 iparűzési adóemelést is tervez! A ZSR című propaganda kiadványukban is leírták! A környéken most a Pilisborosjenőn legalacsonyabb az iparűzési adó. Folyik is belőle rendesen az pénz. Sokan érdeklődnek, miképpen tudnák ide hozni vállalkozásukat. Ennek ősszel vége lesz, ha…

Hivatal- kirúgások

Varázszó: „Nem hatékonyan” dolgoznak a Hivatalban a dolgozók! Értsd, akit lehet kirúgunk! Akit nem, megtartjuk! Pórázon…

Más: Hogy van az, hogyha nem az előre leadott kérdésekre kell választ adni a 2097 polgármester-jelöltjének, akkor homok kerül a gépezetbe? Lakossági kérdésre igencsak csikorgós válaszokat kaptak a megjelent érdeklődők tegnap este a 2097 lakossági fórumán a jelölttől, jelöltektől.

Így van ez! Amikor nem őszintén tesznek valakik, valamit értünk. Állandóan mesterkedni kell, hogy eddig mit mondtak, most mit mondjanak, mit is mondtak, hogy mit mondjak ilyenkor a szavazatok maximalizálásáért. Sokkal egyszerűbb őszintén, tényleg falunkért, az itt élőkért tenni. Sok évet le kellene húzni itt a közéletben és csak utána lenne szabad vetemedni arra, hogy valaki polgármesternek jelöltesse magát.

Mondják a faluban, hogy a Nagy Terv azért kezdett bedőlni, mert elkalkulálták magukat a Nagy Tervezők. Gondolták, ha 2017 őszén-2018 tavaszán kezdik a nagy közösségépítési-választási hadműveletet, 2018 őszére, a választásokra még nem fog kiderülni, hogy mi a hátsó szándékuk. De hát egy évvel később, most lesz a választás! Hát kiderült, bebukott a Nagy Terv! Sok támogatójuk most kezdi érteni, hogy mire is akarták rávenni Őket. A hírek szerint megindult a támogatók elpártolása a 2097 Egyesülettől. Aki még gondolkodik, bizonytalan, javasoljuk, jöjjön el az Összefogás Pilisborosjenőért Egyesület Fórumára. Az időpontot választási kiadványunkban, ezen a honlapon és FB oldalunkon is közölni fogjuk.