Ennyit a szakértelemről..

Ellenzéki honlapon olvasható valami ilyesmi: biztosan azért aszfaltozták a Petőfi utcán este, mert valami sumákság van a dologban. Ezt B.I. saját videóján önmagát a legutóbbi testületi ülésen beégett vitahelyzetben ábrázoló mostani képviselő állítja.

(Hogy ki ez a B.I. úr?

Ő volt az, aki kijelentette a legutóbbi testületi ülésen, hogy a fele sem igaz a Küller János által összeállított Beszámolóban leírtaknak, mellyel az önkormányzat öt éves munkájáról számólt be. De az ég szerelmére! B. úr is részese volt ezeknek az eredményeknek, mégha jó részük megvalósulásában nem is vett részt azon kívül, hogy fel emelte, vagy nem a kezét. Akkor az Ő munkájának sem igaz a fele sem. Agybaj! )

A tények: ( már megint…) az aszfaltot szállító cég, cégek leterheltsége okozza, hogy, tulajdonképpen 24 órás kiszállításra tértek át. Nincs más megoldás, alkalmazkodni kell a kivitelezőknek ehhez és, ha kell hajnalban is, de el kell végezniük az aszfalt terítését. Ez falunknak nem kerül sem többe, sem kevesebbe. Ellenben a hasonló rémhír terjesztések, sugallatok ártanak mindannyiunknak!

BÉ urat nem nagyon látták a Petőfi utca környékén, hogy most még képviselőként bármiben is segítette volna az ott dolgozókat…