VÁLASSZUK ÚJRA KÜLLER JÁNOST!

László Imre vagyok Pilisborosjenő szülöttje. 1971-ben lettem építőmérnök.  1973-2006 közötti időszakban nem főállásban terveztem. Lokálpatrióta vagyok és a hazámat is szeretem. 1972 óta vettem részt a falunk építésében szépítésében önként és térítésmentesen. Terveim alapján készült el: általános iskolánk vizesblokkja, a Balogh ház bontása, ÖNO melegítőkonyhája, temető betonelemes kerítése, nővérek mosodája, tájház belső átalakítása színpada és a külső vizesblokkja, tűzoltószertár, óvoda és az iskola nyílászáróinak cseréje, stb. Pályázatokhoz terveket készítettem: óvoda előtti parkoló, óvoda tetőfelújítása és azbeszttalanítása, Reiter pince felújítása, tájház homlokzat és tető felújítása stb. Komoly pénzadományokkal segítettem a katolikus egyházközösségünket, iskolánk nebuló alapítványát stb. Társadalmi munkáztam Végeztem dolgomat csendesen, mint sokan mások.(névsorukkal oldalakat tudnék megtölteni)

Fentieket nem dicsekvésnek szántam. De a jelenlegi polgármesterünk is lokálpatrióta. Ő sokkal többet és sokkal nagyobb odaadással dolgozik fáradhatatlanul falujáért, falunkért, mindenütt ott van és jó gazdája falunknak. Mindent tud a falunkról. Utóbbi időben óriási fejlődésen ment át a falunk polgármesterünk és a testület kitartó munkájuknak köszönhetően. Ezt a folyamatot nem szabad megállítani. Nem látok más alternatívát: újra kell választani Küller Jánost!

Gergely Györgynek nincs kellő tapasztalata, de a testületben szívesen látnám.

Tömöri Balázs csapata. (polgármester jelöltjük Tömöri Balázs a Greenpeace Magyarország kampányfelelőse ld. fb.)

Érdekeségek: Fát ültetnek és kivágnak másik hármat, hogy körbe karózzuk a csemetét. Mondják, hogy az akác nem őshonos fa, ne is ültessük. Nekem még mást tanítottak: gyorsan nő, az egyik legjobb tűzifa magas a kalória tartalma, szívós és időálló, szőlőkarónak, kerítéslécnek, kerítésoszlopnak kiváló, megköti az alföld homokját és a mézek közül legjobb az akácméz. Az az érzése az embernek mintha mindig hátulról jönnének, magyarázzák a magyarázhatatlant Árkot pucolnak, jazz fesztivált tartanak és fikázzák az régóta itt élőket. Majd Ők életet lehelnek a falunkba. Ki érti ezt???  Nem tudtam, hogy holt (döglött) faluban élek, pedig én igenis egy élő élhető faluban élek. Nem tudom ki vagy kik finanszirozzák őket, kinek az érdekeit képviselik. Vajon a kétoldalnyi szakértő mennyibe kerülne a falunknak? Lehet, hogy semmibe, de lehet, hogy nem sokba, inkább sokba, maradna másra is pénz? Nem tudom. Én a bevezetőben felsorolt munkákat társadalmi munkában végeztem.

Képviselőkről: Én Küller János csapatából fogok választani. Varga Istvánnak, dr. Kucsera Lászlónak, a Bécsi úti képviselőnek Bakk Tibornak, Heves Lászlónak,Takács Józsefnek és Szendrey Évának mindenképpen helye lenne a testületben. Az egy szem csapatokon kívüli jelöltre is szavaznék.  Mindenki menjen el szavazni és belátása szerint x-eljen.

Válasszuk újra Küller János polgármester urat és csapatát Pilisborosjenő érdekében. Köszönöm, hogy meghallgattak.

2019.10.06  

László Imre