Blokkolták Facebook oldalunkat!


Falunkért Pilisborosjenő

épp most · 
Kedves Pilisborosjenőiek!
Tegnap előtt este 8 óra után meglepődve tapasztaltuk, hogy a Facebook központja felfüggesztette működésünket. Az indok mi más lenne, mint lakossági bejelentés. Világosabban leírva: FELJELENTÉS! Hosszú levelezgetés után állt helyre a működés, majd ismét, más indokkal újra felfüggesztettek minket. A dolognak le kellett csillapodnia bennünk, ezért írjuk most meg hideg fejjel ezeket sorokat.
A még megdöbbentőbb, hogy a Facebook szabályainak be nem tartásáért és TERRORISTA cselekmény gyanúja miatt tett “jóakarónk” FELJELENTÉST.
Még hatalmon sincs Fiák úr és Csapata a 2097, már megkezdték a tavasszal eltervezett akcióikat, mellyel be akarják feketíteni, el akarják lehetetleníteni Küller Jánost és az Összefogás Pilisborosjenőért Egyesületet! Ki kérjük magunknak, hogy ilyen nemtelen akciók célpontjai legyünk! Ki kérjük a Pilisborosjenőiek nevében is, hogy ilyen módszerekkel kerüljenek megválasztásra falunk döntéshozói! Kérjük a Tisztelt Választópolgárokat ne adják támogatásukat ehhez a politikához, melyet az ellenzék képvisel most Pilisborosjenőn! Sejthető, hogy hatalomra kerülésük esetén sem lesz megállás és a felesleges, indokolatlan pereskedésekre fogják az időt, a pénzt és a mi idegeinket használni.
Falunkért ÖPE