Zárásként

János Küller

58 perce · 

Tisztelt pilisborosjenői Választópolgárok!
A 2019-es önkormányzati választás kampányának a végéhez közeledünk! Az eltelt időszakban minden jelöltnek lehetősége volt, hogy megismertesse magát, kifejtse véleményét, közzé tegye programját, eredményeit. Ebben a ciklusban az Önök jóvoltából lehetőségünk volt bizonyítani hozzáértésünket, szakértelmünket, kitartásunkat. Az öt éves munkánk eredményeit összefoglaló tájékoztató kiadványunkat, bemutatkozó-programtervünket eljuttattuk Önökhöz. Kérjük, döntésük előtt még egyszer tekintsék át ezeket.
Kérjük Önöket, hogy amennyiben méltányolják az öt éves átgondolt, az Önök igényeire épülő és Falunk fejlődése érdekében végzett munkánkat, és a nyugodt, kiszámítható jövőt helyezik előtérbe, ha bíznak az eredményes folytatásban, stabilitásban, adjanak felhatalmazást nekem és csapatomnak, szavazzanak az Összefogás Pilisborosjenőért Egyesület, az ÖPE jelöltjeire, hogy a megkezdett munkát folytathassuk!
Amennyiben nem fontos Önöknek a település további fejlődése, falunknak teljesen más irányt mutató kísérleteknek, hazardírozásnak, és perek sokaságának megindulását részesítik előnyben, ha a falu vagyonát nem fejlesztésekre, hanem kártérítési igények kifizetésére, sok-sok tanácsadói és szakértői díj elköltésére kívánják fordítani, akkor a már leszerepelt községvédők, mostani nevükön 2097 egyesület jelöltjeit támogassák!
Ha hisznek abban, hogy a Patrióták képviselő jelöltjei közül, most is a testületben ülő, de semmilyen érdemi munkát nem végző képviselői, már bizonyított hozzá nem értésük, felelőtlenségük ellenére alkalmasak az Önök érdekeinek képviseletére, és úgy látják, hogy az önkormányzattal szerződéses viszonyban álló területek tulajdonosaival szemben a titokban szervezkedő egyesület képviselőjelöltjei, polgármesterjelöltje megfelelően vezetné falunkat, szavazzanak a Pilisborosjenői Patrióták jelöltjeire!
Jövőnk kulcsa az Önök kezében van, csak a megfelelő ajtót kell kinyitniuk vele!
Kérjük, minél többen vegyenek részt a választáson, és döntsenek megfontoltan!
TAPASZTALAT, FOLYTONOSSÁG, ez teremti meg a NYUGALMAT és a FEJLŐDÉST!
Küller János polgármesterjelölt és az ÖPE csapata. Hajrá ÖPE!