Az átkötő út témájához

Az átkötő út már a Paksi Imre idejében készült Szabályozási Tervben szerepelt.Küllerék azért szabályozták ki 16m szélesre az utat és nevezték el ipartelepi bekötő útnak mert ez volt a feltétele hogy az MO projekt része lehessen és a milliárdos nagyságrendű fejlesztés uniós forrásból megvalósuljon.

Kompenzációról, az MO építésével nem kapcsolatos egyéb fejlesztés EU-s finanszírozásáról szó sem lehet.

A közvetlen összeköttetés a Bécsi úttal Pilisborosjenő régi álma, de saját forrásból soha nem tudnánk megvalósítani. Az út lehetőséget teremt a külső és belső településrész szerves összekötésére, az egység megteremtésére.Ez a nagy többség számára csak előnyökkel jár, elsősorban a külső településrészen a Kövesbérci út melletti nyolc lakott telek és az ide  tervezett fejlesztések ellenérdekeltek [köztük Sáhó!] a várható forgalom miatt.  Az átkötő útról a Budai úton csak az kanyarodik Pilisborosjenő felé akinek ott dolga van.

A választók megelőlegezett bizalmából hatalomra került döntéshozók ahelyett ,hogy a falufórumon tovább ekézi Küllert és Sáhót jólenne ha tudatosulna ,hogy megnyerték a választásokat ,nics szükség további hangulat keltésre, vádaskodásra.Valóban felelős döntéseket kell meghozni,nem zsigeri gyűlölettel elutasítani amit az előző ciklusban elértek vagy előkészítettek.