Veszélyben a helyi idősek ellátása!

Forrás: internet

Az új testület azt tervezi, hogy az előző testület döntésével szemben, melynek értelmében a lakosság megkérdezése után időseket ellátó intézmény alakítottak volna ki a régi iskola épületében, Waldorf iskola céljára kívánja átadni. Természetesen az átláthatóság nevében nem sokat tudni a hűtlen kezeléssel is felérő döntés hátteréről, annyi sejthető, hogy a 2097 támogatói körébe tartozó Waldorf számíthat a legnagyobb kedvezményre, akár ingyenes átadásra is. Ezzel a döntéssel, akár 20-25 évre is lemondhat az önkormányzat az ingatlan más irányú hasznosításáról. Ingyen!

Valószínűleg az állam által üzemeltetett és 2018 őszén felavatott új iskolába járnának a Waldorf iskolát megfizetni nem tudó szülők gyerekei, míg a régi iskolába az azt megfizetni tudó néhány jómódú helyi és a többségében nem Pilisborosjenőn, hanem Budapesten és a környéken élő gazdagabb családok gyermekei. Kinek jó ez? Elsősorban a liberális kötődésű, az épülettel szinte szemben lakó új polgármesternek, aki meg is kapta a „waldorfos” szülők támogatását az iskola reményében a mostani választáson, ha itt laknak, ha nem. Csak át kell sétálni az úton s máris a suliban van a gyerek! Szuper! És a többiekkel mi lesz?

Kicsordogált információk jelzik, hogy megkezdődött a lakók megdolgozása! Érzékenyítő fórumokon próbálják letolni az emberek torkán tervüket. Ha ezt is bevesszük, nincs határ! Mindent ránk fognak erőltetni, ha akarjuk, ha nem! Erre van erőforrás, idő! Az iskolai zebra ügye meg már nem fontos?

Kedves Választópolgárok! Ezen az oldalon is jelezték az ÖPE írásaiban, hogy mi várható az új garnitúrától, sajnos, most már mindenki érzékelni fogja rossz döntésének hátrányait! Köszönjük!