Egyre súlyosabb…

Ugyanazt az egoista, törtető, ellenszenves, önérdekű, falu és közösségellenes politikát folytatja az önkormányzatban, csak most már a MI pénzünkből a 2097 Egyesület, mint hatalomra kerülésük előtt! Van képük törölni az ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS Facebook oldaláról a nekik nem tetsző hozzászólásokat, bejegyzéseket, mint a kampány idején tették saját oldalukon! Onnan is törölték a nekik kellemetlen kommenteket, aztán még Ők voltak felháborodva, ha a politikai ellenfél viszonozta „kedvességüket”!

Hol van az ígért átláthatóság? Hol van a Külleren számonkért, elvárt tájékoztatási szint? Mi van a Hírmondóval, a Hírmondó Online-al? Elképesztően pökhendi ez a stílus!

A választóknak tett ígéreteiket már az első napokban semmibe vették, mikor többszázezres fizetéseket, jól csengő pozíciókat osztogattak egymásnak a győzelem mámorában. Azóta meg minden „balfékségüket” az előző, eredményes munkát végző testületre akarják hárítani! Ráadásul az általuk “feltárt” vélt hibákra hivatkozva, ezekre épített koncepciós vádak alapján nagyon veszélyes, várhatóan vesztes kimenetelű pereket kívánnak indítani.

A „hívők” is egyre bizonytalanabbak, bár a neten még bőszen védik pártfogoltjaikat, még meg is sértődnek, ha valaki kritizálni meri kedvenceiket! Ideje lenne kivenni a fejüket a homokból! A struccpolitika csak egy ideig képes a bajokat elfedni. A pénz a kasszából nagyon hamar el tud fogyni. A Paksiéknál nem kellett két év 200 millió elköltéséhez. Most több millió forinttal bővebb ugyan a kassza, de ha ilyen ütemben költekeznek, hamarabb kiürülhet….