Néhány mondat

az innen onnan érkező kommentekre (Átkötő út)

Egyes kommentekben a falun áthajtó kamion és személygépjármű forgalommal riogatnak. Vagy ennyire tudatlanok, vagy előre megfontolt szándékkal „trollkodnak”, de az is lehet, hogy fogalmuk sincs arról, hogy például az átkötő utat hogyan lehet a Bécsi útról elérni. Ugyanis nem lehet közvetlenül a Bécsi útról ráhajtani az átkötő útra!

Itt csak az hajtana be, aki itt lakik, vagy dolga lenne falunkban…

Számtalan módszer létezik, amivel, akár most is meg lehetne tiltani a jelenleg ténylegesen dugó kerülők behajtását. Egyike a Behajtás csak engedéllyel táblák kihelyezése! Természetesen a helyiek ingyen kapnának ilyen engedélyt. A rendőrség ezt könnyen tudja ellenőrizni a járművek szélvédőjére felragasztott matricák segítségével. Erre a megoldásra is csak ideiglenesen az M0 elkészültéig lenne szükség, ha egyáltalán szükség lenne rá, mivel a 2097 trolljai által menekülő útnak hazudott útvonalon előre jutást nem lehet elérni! Az Ürömből a körforgalom felé tartó autóáradatban nem lehet hamarabb bejutni a városba, mintha végig várja a sorát az autós a Bécsi úton. Nem is elkerülő útról, hanem átkötő útról, még inkább a két településrészt összekötő útról kell beszélnünk.

Itt jegyezhető meg, hogy M.F. oszlopos Községvédő, most oszlopos 2097 Egyesületi tag egy fórumon Küller Jánoshoz intézett kérdésében azt feszegette, hogy miért nem a Fő utat újítja fel az állam, mert a régi Budai útról lehetetlen reggel kihajtani Ürömnél… Tehát, ha akkor nagy volt a forgalom azon az útszakaszon, akkor most miért lenne kisebb, miért kerülne arra bárki is?

ÖPE