Röviden (?)

Waldorf

15 tantermet kaptak.

Egyet használnak majd egyelőre

A többivel szabadon rendelkeznek, akár bérbe is adhatják.

Művelődési Ház

A Nagy Közösségépítő Önkormányzat (valójában romboló) legutóbbi döntésével kiebrudalta a MŰVELŐDÉSI HÁZ ÉPÜLETÉBŐL a Művelődési Házat és áthelyezte a Waldorf Iskola épületébe! NORMÁLIS?????

Felmerül a kérdés: ha eddig (kb 30 évig) jól megfért egymással a Polgármesteri Hivatal és a Művelődési Ház akkor miért pont most, így a ciklus elején volt olyan sürgős ezt a lépést megtenni?

Felmerül egy másik kérdés is: Ha eddig elfért a Polgármesteri Hivatal a rájutó területen akkor most mi a fenét fognak csinálni a felszabaduló szobákban?

Vajon a Nagy Közösségépítő (valójában romboló) önkormányzat hogyan képzeli el a nagyterem átköltöztetését a Waldorf Iskola épületébe? Ugyanis ott nincs akkora helyiség, ami alkalmas lenne legalább 100 fő befogadására.

Vajon miért nem a Polgármesteri Hivatal költözött át a Waldorf Iskola épületébe? Akkor nem lenne probléma a jövőben egy nagyobb érdeklődést kiváltó rendezvény megtartása.

Miért kell a Művelődési Háznak egy magán iskolával összebútoroznia? Hogyan képzelik ennek a két funkciónak az együttes működését? Hol képzelik el a nagytermet az épületben? A most regnáló helyi hatalom anyapártjainak módszerei szerint ilyenkor szokták az éppen regnáló vezetőt leváltani…

MIÉRT PONT MOST A VILÁGJÁRVÁNY IDEJÉN KELL OLYAN DÖNTÉSEKET MEGHOZNI, amelyek:
1. Teljesen törvénytelenek, szabálytalanok, gazdaságtalanok, érthetetlenek (BT)

2. Feleslegesek, megmagyarázhatatlanok, tarthatatlanok, összefonódás gyanúsak, összeférhetetlenek (Waldorf)

3. Logikátlanok, szakmaiatlanok, indokolatlanok, előírásellenesek, hagyománytipróak, közösségellenesek (Művház)

ÉS MINDEZT A NYILVÁNOSSÁG TELJES KIZÁRÁSÁVAL, ZÁRT ÜLÉSEKEN TÁRGYALVA, ELFOGADVA, A TÖRVÉNYEKET NEM BETARTVA!!!

VAJON MIT TERVEZNEK A TÁJHÁZZAL?

ELÉG A ROMBOLÁSBÓL! ÉPÍTSETEK!