Hol vészhelyzet van, ott vészhelyzet van! De…

…azért az életnek mennie kell tovább! Ezért írunk most olyan, valószínűleg néhányak szerint most nem aktuális dolgokról, melyek látszólag nem illő ebben a pillanatban taglalni. Azonban vannak olyan fejlemények, amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni most sem.

Sajnos eldőlni látszik a Waldorf Iskola ügye (lesz), a Budai Tégla új, véleményünk szerint falunk számára kedvezőtlen szerződés megújítása, az Átkötő út esete is elesni készül… Mindezek a ballépések milliárdos veszteséget fognak jelenteni községünknek.

Tovább sorolhatnánk az Önkormányzat közelmúltban elkövetett hibáit a Művelődési Ház kipaterolásától a neki épített épületből, az elrontott, 100 millió körüli visszafizetéssel terhelt konszolidációs elszámoláson át a mostani vészhelyzetben láthatatlan önkormányzati védelmi tevékenységig, de mivel ez utóbbi abszolút nem érzékelhető, írni sem lehet róla semmit. A többinél meg, amit csak lehet úgyis Küller Jánosra kennek.

A szomszéd község polgármestere láthatóan mindent megtesz az ürömi lakók egészségének védelme érdekében. Vajon miért késlekedik a pilisborosjenői polgármester és az önkormányzat „vírus akciócsoportja”?