A tegnap furcsasága

(Hírforrásunktól) (Újabb információk: alul)

A sportpályánál lévő, a tiltás ellenére nyitva tartó Faló kocsmában Fiák úr, Kósa úr és a 2097 Egyesület “nehéztüzérsége” kedélyesen söröztek és kvaterkáztak tegnap este. Azonkívül, hogy a társaság összetételét tekintve furcsa ez a bulizás, jelenleg teljesen szabályellenes is.

(Fotó: internet)

Elképesztő, hogy a kormány, az önkormányzat vészhelyzeti rendeleteit, a karanténra, a kötelező távolságtartásra vonatkozó felhívásait mennyire tartják be egyes egyenlőbbek.

Sokakat érdekelne, hogy milyen, számukra pozitív történést kellett most, ebben a szomorú helyzetben, mikor emberek tucatjai halnak meg naponta Magyarországon mindenáron megünnepelni? A közösen lekonspirált választási győzelemre már legurítottak pár korsóval. Most vajon mire ez a nagy öröm?

Mindenesetre: egészségükre!

Újabb információk:

 Újabb információkat kaptunk a témában:

Állítólag az urak csak Pilisborosjenő természeti szépségeiben gyönyörködtek egy kellemes séta közben. A Faló csak véletlenül, takarítás, pakolás okán volt “nyitva”. A tulajdonos baráti szívességből látta vendégül a megfáradt “turistákat”… A vészhelyzettel kapcsolatos szabálysértések kérdése változatlanul fennáll. Az is érdekes lehet, hogy a kormánypárt prominens képviselőjének a választás előtt tett, ugyancsak Falovas, Küllert nem támogató kinyilatkoztatása után, most milyen országos érdekből volt szükséges ez “terepszemle”. Reméljük, ez a kapcsolat falunk javát fogja szolgálni és semmi köze az egyesek által a faluban fellehető üzleti lehetőségek kiaknázásáról elterjedt pletykákhoz.