Közterület

Közterület

Sajnálattal értesültünk arról, hogy SZ. GY. közterületfelügyelőnk a közelmúltban megbetegedett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Nagy szükség van (szükség lenne) az Ő munkájára, a mostani helyzetben különösen.

Anélkül, hogy teljes mértékben lakótársainkat hibáztatnánk, ha néha szabálysértést elkövetve engedély nélkül az utcán, azaz közterületen tárolnak építési anyagokat, sittet, (most már) engedély nélküli kerti nyesedék égetést végeznek, netán 2-3 kutyát póráz nélkül sétáltatnának a faluban, vagy nem tartanák be a csendrendelet szabályait, netán az utcán „felejtett” rendszám és forgalmi nélküli autóik csúfítják az utcaképet, meg kell jegyeznünk: lehetnének szabálykövetőbbek is.

Illusztráció (Forrás:internet)

A vészhelyzetben meghozott polgármesteri (!) rendeletek betartatását a közterület-felügyelőnek is kellene ellenőriznie, falunk általános közterületi rendfenntartásában is kiemelkedő a szerepe.

Reméljük az illetékesek gondoskodtak a közterületfelügyelő helyettesítéséről. Erről valamiféle közleményt érdemes lenne kiadnia -testületi stop miatt- a polgármesternek.

ÖPE