Kilóg a lóláb!

(Kilóg a lóláb! Ha valaki valóságos szándékát el akarja leplezni, de ezt nem sikerül neki, és észre veszik tervét, akkor mondják, hogy kilóg a lóláb…)

Sajnálatos, hogy az önkormányzat nem él a lehetőséggel és nem kívánja megosztani Pilisborosjenő lakóival az iskolai zebra építésének kapcsán feltett kérdéseinkre a hivatalos választ. Inkább hagyja, hogy az emberek találgassanak, elméleteket állítsanak fel.

Az Összefogás Pilisborosjenőért Egyesület weboldalát és Facebook oldalát figyelemre méltó számú érdeklődő látogatja naponta. Mégis csak furcsa, hogy a polgármester a számtalan önfényező önkormányzati média felület kezelőinek nem ad olyan utasítást, melyben az amúgy részükről figyelemmel kísért “ellenzéki” tájékoztató felületek oldalain felvetett kérdéseket jelezzék számára és azokra érdemi válasz is szülessen, melyet megküldenek nevezett sajtóorgánumoknak. Úgy tűnik, a 2097 Egyesület képviselőinek, polgármesterének valami miatt terhes a nyilvánosság…

A közérdekű adatszolgáltatási törvényi kötelezettségét sem teljesíti az önkormányzat. Hónapok óta nem küldi meg az igényelt dokumentumokat a kikérők részére. Takargatnak valamit? Kilóg a lóláb!

(Fotó: Internet)