Sport-játék

Megáll az ész!

Biztos, hogy ez volt a legfontosabb?

Mennyibe kerül?

Most tényleg, van vagy nincs pénz a kasszában?

Vajon mi lesz, ha elfogy a pénz?

Úgy tudjuk és látjuk, hogy Pilisborosjenő önkormányzata a talán két éve átadott focipálya átalakításába kezdett. Nem tudjuk, hogy mi volt a baj a pályával, hiszen átadása óta használták sport célokra a falubeli gyerekek, fiatalok.

A pálya szakszerűen lett kivitelezve, karbantartás mentes volt, mivel műfűvel rendelkezett. A vízelvezetése is megoldott volt, nem állt rajta meg a víz.

Még pár napja is ilyen volt a focipálya…

Most az önkormányzat mégis ennek a pályának a szétverésébe kezdett, mint fényképünkön látható a műfüvet már elszállították.

Ma már ilyen… és milyen lesz, mennyiért, minek?

Ez már önmagában sem olcsó mulatság. Ha híreink igazak, valódi fűvel borított pályát tervez ide a polgármester. Hogy az mennyibe kerül, arról nincs hír! Arról sem, hogy ki fogja, mennyiért karbantartani.

Ezt jó lenne elkerülni… nem vagyunk olyan gazdagok!

Minden estre a Bécsi úti településrész lakói biztos örülnek majd ennek a műtárgynak! Az önkormányzat által megfúrt Átkötő út hiányában jó nagy kerülővel, időveszteséggel, de azért biztos, hogy nap, mint nap átrándulnak ide egy kicsit élvezni a belső falu klímáját, beleszagolni a jóba…

A belső falusiak is tapsolnak biztos, amikor például csak az Ilona utcán kb. húsz durva kátyút kerülgetve szlalomoznak, hogy de jó nekik az a valódi füves focipálya!

Az önkormányzat tervezi a játszótér átalakítását is. A játszótérrel csak egy a baj: jelenleg zárva van. Minek rákölteni.

Maximum a hatalomátvétel óta elmaradt rendszeres karbantartást kellene elvégezni, úgy mint a patakmederben…

Az új önkormányzat láthatóan arra törekszik, hogy az előző testületek munkáját degradálja azzal, hogy minden általuk épített dolgot, tárgyat tönkretesz, átalakít. Ezzel is azt sugallva, hogy az akkori megfeszített munkával megszerzett források, a létrehozott értékek értéktelenek.

Kíváncsian várjuk a Küllerék által épített, felújított utak, járdák beszántását mikor kezdi meg az önkormányzat…