Hol járvány van, ott járvány van…

Focipálya

Mottó: Olyan dologba fogj bele, amit be is tudsz fejezni…

Fenti linken elérhető az önkormányzat közleménye, melyben végre közlik a lakossággal, hogy miért is dermedt a végtelen téridőbe a focipálya kivitelezése Pilisborosjenőn.

Az ok természetesen a pandémia, a világjárvány. Nem jönnek Kínából a mű fű szerelvények… Apropó műfű, az egyik baja a polgármesternek pont az volt a „régi” pályával, hogy műfüves és az annyira környezetszennyező. Az új kínai nem lesz az?

Csakhogy a még megfelelően működő, úgy tudjuk a helyi sportegyesület közreműködésével létrehozott egykori focipályát is a járvány idején kezdték el szétszedni Tömöriék!

2020. május 22-i felvétel. Ekkor már egy ideje szét volt verve a pálya…

Tetszettek volna jobban meggondolni!  Érdekes, hogy az állítólagos eredményeit mennyire tudja fényezni az önkormányzat, most meg egy leállt, amúgy teljesen felesleges beruházást a vírusjárvánnyal indokolnak. Nem méltó ez az ügyhöz. Nem sportszerű… Ráadásul az MLSZ-re meg a járványra kenik a felelősséget!

Kérjük az önkormányzatot, hogy hozza nyilvánosságra az MLSZ-el kötött szerződést! Már csak a kampányban fennen hirdetett nyilvánosság jegyében is!

Rövid kitérő: Emlékszünk?  A 2097 és Tömöri nagy támogatója a Művész úr szemrebbenés nélkül leírta a Zsákfalviban, hogy Küllernek nincs gyereke, ezért nem érdekli a falu jövője. Írjuk le mi is, hogy Tömörinek vannak gyerekei, de nem fociznak, ezért nem érdekli a focipálya?

Valószínű, hogy az ideiglenes buszmegálló fennmaradásának, az új buszöblök és az iskolai zebra határidő (Van egyáltalán valamiféle határidő?) csúszásának is a járvány lesz az oka. Jó érv. Nem nagyon lehet belekötni. Hol járvány van, ott járvány van!

Milyen érdekes, hogy a Waldorf iskola homlokzatának felújításába nem szólt bele a világjárvány.

Amúgy szép lett! Köszönet a kivitelezőnek!

Már kilenc hónap eltelt… (Egy gyermeket ki lehet hordani ennyi idő alatt, csak annak van értelme!)