Köszönjük!

Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!

Mindenekelőtt azt köszönjük, hogy szétvertétek a több százéves múltra visszatekintő, összetartó falu közösségünket!

Köszönjük azt is, hogy veletek beköltözött falunkba a békétlenség, a kirekesztés, a félre tájékoztatás, az ellentétes vélemények elhallgatása, a verbális Facebook terror!

Köszönjük, hogy a 2019-es választást megelőzően mindent megtettetek, hogy a titeket is szolgáló önkormányzatot ellehetetlenítsétek, a választott képviselőket és a polgármestert a legaljasabb módon, minden alapot nélkülöző hazugságokkal lejárassátok!

Köszönjük, hogy eloroztátok, kisajátítottátok irányítószámunkat!

Köszönjük, hogy az előző ciklusban az Önkormányzat forráshoz jutását, a tudomásotokra jutott fejlesztési terveket, ahol csak tudtátok akadályoztátok, gáncsoltátok!

Köszönjük, hogy a Budai Tégla 500 millió forintos, a Kúria döntésével megerősített elmúlt 10 éves adó befizetési kötelezettségét   elengedtétek! Semmi baj, majd falunk lakói később befizetik!

Köszönjük, hogy annyira szíveteken viseltétek a helyi idősebb generáció sorsát, hogy a falu egyetlen, idősotthonnak alkalmas épületével fizettétek ki a waldorfos szavazatokat! A 600 milliós önkormányzati ingatlanvagyont ma 6 pilisborosjenői gyerek “hasznosítja”.

Köszönjük, hogy áldásos tevékenységetek eredményeképpen az iskolai zebra a mai napig nem épült meg!

Köszönjük, hogy előbb a buszöbölbe telepítettek egy lámpaoszlopot, majd hagytátok lejárni az engedélyt, amelyek miatt még ma sem látható, hogy mikor szűnik meg a mai balesetveszélyes állapot, mikor lesz kész a zebra és a buszmegálló!

Köszönjük, hogy álságos propaganda tevékenységetekkel és a megrendezett, színjátékba illő lakossági fórummal megakadályoztátok az átkötő út megépítését. Ezzel a külső településrész elszigeteltségét újabb évtizedekre prolongáltátok, ellehetetlenítettétek az egységes, a falu minden lakója számára esélyegyenlőséget nyújtó Pilisborosjenő megteremtését.

Köszönjük, hogy az Átkötő út megakadályozásával falunk legnagyobb adófizetőjének a faluból való elköltözését kockáztatjátok!

Köszönjük, hogy veszélybe sodortátok a bölcsőde megépítését! Először más helyre kívántátok költöztetni az intézményt, majd ki tudja miért és mennyiért, átdolgoztattátok a terveket. Amennyiben kicsúsztok a pályázati határidőkből, úgy ezt az előző ciklusban elnyert forrást is elveszti falunk!

Köszönjük, hogy teljesen fölöslegesen – csak hogy a waldorfos ingatlan panamátokat valamivel palástoljátok – kipateroltátok a Művelődési Házat az erre a célra épített épületéből!

Köszönjük, hogy ugyanezen okból a Német Nemzetiségi Önkormányzat irodáját is kiraktátok a Művelődési Házban lévő helyiségéből!

Köszönjük az általatok „megvalósított”, a „kommunikáció szintjén fennen hangoztatott nyilvánosságot, átláthatóságot, üvegzsebet, a településrészek közötti arányos forrásmegosztást”.

Köszönjük a választási ígéretetekben vállalt döntésekbe való széleskörű bevonást!

Köszönjük, hogy olyan üzleti körök érdekeit szolgáljátok, amelyek nem falunk javát, hanem annak javait akarják!

Köszönjük, hogy – miközben az előző ciklus eredményeinek töredékét sem teljesítitek – évi 30 millió forinttal magasabb fizetést osztottatok ki magatoknak.

Végül köszönjük a sok „sötétzöld” látszattevékenységet, a haszontalan propaganda akciókat, a bármi áron való civil közösségépítést és ahogy az általatok civil önkormányzatiságként propagált tevékenységeteket a gyakorlatban egy szűk kisebbség kisajátított kommunikációra épített diktatúrájaként megvalósítjátok.

Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük!