Aki az Á-tkötő útra nemet mond, mondjon Bé-kötő utat!

(Az Átkötő út, ami minden határon túlmegy!?)

Kedves Olvasók!

Az alább közölt fotómontázson azok is elérhetik a 2097 Egyesület és önkormányzatának Átkötő út ellenes petícióját, akik valamilyen okból nem kapták azt meg kézbesítés útján!

Az Átkötő út ellenes célból megszerkesztett és kihordott szórólap igazán jól elmagyarázza azoknak is, akik eddig nem értették, hogy miért is van szükség az Átkötő útra! Csak, hát úgy kell olvasni, mint régen, az “átkosban” a napilapokat: a sorok között van a lényeg! Persze azt nem írták bele, de avatott szem megtalálja a lényeget!

Azonkívül, hogy a szórólap hemzseg a csúsztatásoktól, hamis érvektől még riogatni is próbál!

Kérjük, ne dőljenek be a felsorolt “ellenérveknek”! A célra kell rájönni és máris világos az egész! Az a cél, hogy a lakosság egy kicsiny, de annál hangosabb rétegét és az önkormányzatot kívánják felhasználni egyes üzleti csoportok arra, hogy az ő érdekeiknek megfelelő (nem) döntés szülessen az Átkötő út lenni vagy nem lenni kérdésében. Ehhez asszisztál Pilisborosjenő “civil” önkormányzata! Az, hogy falunk lakosságnak többsége mit is akar, mi lenne jó a vidékies fejlődésnek megfelelő döntés, mellékes! Csak dörög az agymosás!

Arról nem hallani, olvasni érveket, hogy a falu javát szolgáló cégek érdeke miért hátrébb való, mint a most még háttérben lévőké, akik eddig nem jelezték, hogy az Átkötő út megépítésének elmaradása esetén ők milyen bevételt hoznának a falunak!

Arról sem tudni, hogy milyen “BÉ” megoldást javasolnának az ellenzők és az önkormányzat! Pedig előbb utóbb kell valami megoldást találni a két falurész (Ófalu és Bécsi úti településrész) összekötésére! Ha ezt a történelmi fejlődési lehetőséget, ráadásul az állam által INGYEN elvégzett, az önkormányzat állításával szemben, másra fel nem használható forrású út megépítését elszalasztja az önkormányzat, azzal játszik, hogy a későbbi kivitelezés esetén a falu lakóinak adóforintjaiból kell megépíteni az Átkötő utat! Ez nem megoldható másképp csak drasztikus adóemeléssel! Erről, természetesen nem írnak a szórólapban! Egy a lényeg nekik: NE LEGYEN ÁTKÖTŐ ÚT!

Kérjük, olvassák figyelmesen az alábbi szórólapot és, amennyiben az önkormányzat valós felmérést fog végezni a témában, netán népszavazást ír ki, döntsenek a többség, a falu javát szolgáló megoldás mellett:

MONDJANAK IGENT AZ ÁTKÖTŐ ÚT MEGÉPÍTÉSÉRE!

(Fotó forrása: postaláda…)