Valentin napra

Valentin napra

Ma van a szerelmesek napja! Boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek!

Ilyenkor lehet, hogy félre kéne tenni a problémákat és szerelmetes társunkkal kellene foglalkoznunk. Ezt meg is tesszük, megígérhetjük! Márhogy az utóbbit…

Mivel- ebben biztosak lehetnek Kedves Látogatók! – egyáltalán nem vagyunk szerelmi kapcsolatban a pilisborosjenői önkormányzattal, nem várunk egy napot se, hogy ismét leírjuk: tűrhetetlen, amit művelnek! Különösen a tájékoztatás terén! Mindenféle lényegtelen, vagy értelmét vesztett, esetleg soha meg nem, vagy csak valamikor a távoli jövőben megvalósuló (?) tervről adnak hírt, csak arról nincs semmi információ kiengedve, hogy mit is csinálnak nap, mint nap a Művelődési Ház épületében?! Arról is kaphatnánk végre rendes tájékoztatást, hogy miért nem tudják végre befejezni a buszöböl- zebra kivitelezést? Hogyan áll a bölcsőde építése? Pályáztak e valamilyen forrásra? Például útépítésre, környezetvédelmi pénzekre? Ez utóbbira volt kiírt pályázat. Nem nyújtottak be rá igényt… A többivel is ez a helyzet?

Úgy hírlik a Covid-19 végig szaladt a teljes hivatali garnitúrán. Ezt sajnáljuk, de nem értjük, hogy ez miként szivároghatott ki, amikor minden más, a falu sorsát, mindennapjainkat befolyásoló ténykedésről semmilyen, értsd, SEMMILYEN valós infót nem engednek kijutni.

Vajon mitől félnek? A 2019 őszén távozott csapat és támogatói -ellentétben a 2097 választások előtti célzottan romboló tevékenységével ellentétben- nem fognak megakadályozni egyetlen normális önkormányzati lépést, tervet sem! Sőt, azon vagyunk, hogy végre csináljanak valamit! Azon vagyunk, hogy amit lehet valósítsanak meg!

Például az Átkötő út megépítésének támogatása ilyen, szerintünk mindenkinek hasznos cselekedet lenne. Úgy véljük, több erőt leköt a megakadályozása, mint a támogatása. Ráadásul az utóbbi révén gyarapodna a falu! Teljesen érthetetlen a romboló tevékenységük! Valószínű, hogy csak az Állambácsiban bízhatunk, hogy veszi az adást és az önkormányzat által szántszándékkal felajzott kisebbség ellenére megépíti az Átkötő utat. Sajnos nagy a csend ez ügyben…

Sejteni lehet, hogy a Meditop cég valahol máshol fog fejleszteni, nem az Átkötő út mentén, ezért a kamion forgalom megnövekedésének rémképe, melyet az ellenzők sulykoltak a vitában, elhárulni látszik. Mi lesz most? Mit vesznek elő a kalapból a mágusok?