Bölcsőde vagy mi…?


Tisztelettel kérdezzük Pilisborosjenő Önkormányzatát, hogy miért nem lehetett a patak Kossuth tér feletti részének felújításakor, vagy közvetlenül az után elvégezni a most megkezdett villamosvezeték felújítást, mely állítólag a bölcsőde árramnellátását fogja megoldani. Úgy tudjuk, hogy az óvoda eleve bővíthetőnek épült, tervezve volt, hogy ott egy bölcsőde is épül, ezért bő árramellátás lett ott biztosítva. Vajon miféle bölcsőde épül ott a határban, hogy akkora árramfelvétele lesz, hogy új vezetéket kell kiépíteni miatta? Manapság, pláne a “zöld polgármester” előző állásának fényében furcsállnánk, ha nem lenne valamiféle zöld energia a tápellátásban. Akkor meg minek? Ha mégis szükséges, akkor miért nem lehet úgy ütemezni az utak felbontását, elkerítését, hogyha lehet, egyidőben megtörténjenek a lakosságot zavaró lezárások. Horror példa: az iskolai zebra esete. Ott is mindig találtak valami, amire lehetett hivatkozni! Jó példa: nincs!

Persze, megkapjuk megint, hogy az se jó, ha “munkálkodik a cimbalmos”? Jónak jó, sőt! Az a dolga! Csak nem mindegy, hogy azt a nótát huzza-e a banda, amiért mi fizettünk és akkor, amikor kértük? Mi nem ezért fizettünk!

A szavazók bizalmát megszerző, most regnáló elit, nem ezt ígérte! Ki lett bevonva az ígért közösségi költségvetésbe, ki lett megkérdezve a bölcsőde variációról? Ki lett megkérdezve az Átkötő út elgáncsolásáról? Ki lett megkérdezve, (de komolyan!) a sportterület bővítéséről? Sorolhatnánk! Nem arról van szó, hogy ezen történések, változások, tervek kukába valók! Egy részük mindenképpen: Átkötő út, (szerintünk egyrészt ennek a felelőtlen önkormányzati hozzáállásnak köszönhető a tornaterem átadásának elhúzódása). Ahogy megjósoltuk, csak ígéret maradt a lakók KONKRÉT, széleskörű bevonása, megkérdezése az önkormányzati döntések előtt.

Az ember sohasem tanul! Még saját kárán se! Azért legközelebb jobban meg kéne gondolni…

(https://pilisborosjeno.hu/hirek/ideiglenes-forgalmi-rend-a-fo-utcan-a-szent-istvan-utcatol-a-levendulasig-a-bolcsode-elektromos-arammal-valo-ellatasa-miatt/)