Utak, utak ti….

Óriási örömhír! A választási kampány finisében, azóta országgyűlési képvielővé választott Vitályos Eszter ígérete szerint állam kivitelzésében megvalósuló Pilisborosjenő, Fő út felújítási program hamarosan kezdetét veszi a jelek szerint. A szakemberek megkezdték az út felmérését! Innen már csak egy ugrás… (na nem a Sugár!), hanem a mennyei béke szigete! Ugyanis emberemlékezet óta zötykölődünk nevezett fő úton (így kisbetűvel, mert annyire nem szeretjük már…). Lassan ötven éve, hogy megépűlt, azóta csak rontottak rajta a csatornakivitelezési és víz-gázfejlesztések, csőtörések útfelbontásai.Reméljük, hogy a felújítás előtt kicserélik majd az út alatti elhasználódott, korszerűtlenné vált közműveket és nem kezdődik minden előlről…Köszönjük Eszter!

(Reméljük, hogy az önkormányzat nem fogja saját gyermekének tekinteni ezt a kivitelezést (is) Apropó, mi van az iskolai tornacsarnok átadásával? Mi van a Steinheim utcával és a többi, és a többi…)

A Steinheim utca. Ha Vincellér utcában lennének ilyen házak, akár ott is készülhetett volna a felvétel…


A Steinheim utca, mint köztudott Steinhem városáról kapta a nevét. Eléggé méltatlan, hogy Pilisborosjenő testvérvárosáról elnevezett utcát ilyen állapotban tart a helyi önkormányzat. Arról nem is beszélve, hogy két éve ígérik a leaszfaltozását…