Hozzászólás 2020 augusztus

Üdv!

Az augusztus 25-én megjelent Kultúrharc című írásukhoz szólnék hozzá.

Elképesztő, hogy ez a l…csi önkormányzat milyen alapossággal számolja fel falunk múltját. Jól tudják, hogy az általuk képviselt “új kultúra” csak, maximum, ráerőltethető a lakókra, azt senki sem választja önszántából. Az aberális életfelfogás, a társadalmi nemek ( nem igenek) felforgatása, az erőltetett “zöld” politika mind-mind részei a Nagy Tervnek! Az, hogy itt is, ahogy az ország többi, ellenzék kezébe került önkormányzata teszi, a lakók felbosszantása is folyik ezzel párhuzamosan csak hab a tortán! Ami jó volt eddig, nekik nem jó. A múltat végképp eltörölni? Önök is jelezték, hogy ez lesz. Ez lesz? Ha hagyjuk, igen!

Hogy mi a fentiekre a bizonyítékom: a művelődési ház vezetőjét “közös megegyezéssel” távolították el: Tudjuk, hogy mit jelent ez! Kimarták, ellehetetlenítették a munkáját, pedig negyven évet lehúzott már Bereczkiné a helyi művelődés szolgálatában. Ahogy Önök is írják: kell a hely a spanoknak. Igen, meg a közpénz is kell nekik. Kifizető hellyé váltunk…

Az a vicces, hogy úgy “oldották meg a dolgot”, hogy még nincs is nyertes pályázó! Érthetetlen! Miért nem maradhatott addig Bereczkiné? Tudjuk! Mert képviselő volt az előző ciklusban és “Küller embere”! És az nulláz mindent?

Idióták? Nem, annál rosszabb! Mindenkinek a képzeletére bízom, hogy mik!