Köszönet: Heves László alpolgármester

Köszönöm mindazoknak, akik szavazatukkal támogattak a vasárnapi választáson, illetve az ezt megelőző alkalmakor is. Bízom benne, hogy az elmúlt években (évtizedekben) a faluért végzett munkánk hagyott jó emlékeket is községünk lakóiban. Számomra keserű élménnyel fejeződött be ez az öt év, hisz nem tudtuk feltenni a koronát, vagy finomabban az i-re a pontot.

Úgy érzem ettől többet tettünk, mint amit a választási eredmény tükröz. Sajnos mi csak becsületesen tudunk küzdeni, ez most (is) kevés volt.

Köszönöm mindenkinek, aki segített minket az elmúlt évben ötletekkel, javaslatokkal, munkával. Köszönöm a hivatal dolgozóinak, élen a jegyzővel az elmúlt évek munkáját. Köszönöm, hogy jól együtt tudtunk dolgozni, viselték rigolyáinkat az azonnali munkát is lelkiismeretesen, gyorsan elvégezték.

Gratulálok és sikeres, falunk érdekében végzett munkát kívánok az új Testületnek! Egy ilyen arányú győzelem után még inkább annyit kell dolgozniuk, legalább annyi lemondást és áldozatot kell hozniuk, mint amennyit mi tettünk az elmúlt években, évtizedekben és munkájuk eredménye sem lehet kisebb, kevesebb, mint a miénk.

Heves László