VÁLASZTÁS-2019

Kedves Választópolgárok! Fenti képen az Összefogás Pilisborososjenőért Egyesület képviselő jelöltjei és polgármester jelöltje látható. Kérjük, szavazataikkal támogassák Pilisborosjenő további fejlődését biztosító folyamatosságot, melyet Küller János, jelenlegi polgármester, Bereczkiné Szendrey Éva, Heves László, Varga István Csaba a mostani eredményes testület képviselői nyújthatnak. Kérjük, hogy szavazzanak az újat, a fiatalságot, a lendületet biztosító fiatal képviselőjelöltekre, Dr. Kucsera Lászlóra, Bakk Tiborra és Takács Józsefre!
Hamarosan választási kiadványunkban is tájékoztatjuk Önöket programunkról, terveinkről és jelöltjeink bemutatkozó írásait is olvashatják majd.
ÖPE

BESZÁMOLÓ KIADVÁNY EREDMÉNYEINKRŐL

Kedves Választópolgárok!

Folyamatban van az elmúlt öt évben falunkért végzett munkánk beszámolójának kézbesítése. A Küller János polgármester által írt, Windisch László által szerkesztett kiadvány a teljesség igényével készült, de természetesen minden elvégzett és előkészített feladatot lehetetlenség lett volna részletesen kifejteni. Kérjük, hogy szíveskedjenek kiadványunkat tanulmányozni, biztos, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseikre választ találnak beszámolónkban. Amennyiben mégis lennének felvetéseik, hangot szeretnének adni véleményüknek, keressenek minket a Falunkért honlap e-mail címén, de természetesen személyesen is szívesen állunk rendelkezésükre. Hamarosan terveinkről, programunkról is tájékoztatjuk Önöket egy hasonló, színes, áttekinthető kiadványban.

Kérjük, hogy a teljes terjedelmű beszámoló eléréséért kattintson ide.

ÖPE